Palliatieve zorg voor jonge mensen

21KM voor XENIA - Romee - Edward - Anouk

Opgehaald
€ 20,00

Wij, Romee Zwaan, Edward Dekker en Anouk Kuijk, gaan de strijd aan en zullen de halve marathon hardlopen tijdens de Leiden Marathon in mei. We lopen deze 21 km met als doel om geld op te halen voor het jongerenhospice XENIA.

Wij zullen 1 dag een strijd leveren om deze 21 kilometer te volbrengen. Echter de mensen die in het hospice verblijven leveren elke dag een strijd. De strijd om leven en dood. Om hen de beste intensieve, verpleegtechnische en medische zorg te geven is veel geld nodig. Voor een groot deel is Xenia afhankelijk van donaties.

We vragen je daarom om ons te steunen en geld te doneren voor XENIA, alvast dank!

Romee Edward Anouk

Informatie over Xenia

Xenia is hospice speciaal gericht op jongeren en jong volwassenen met een leeftijd die kan variëren van 16 tot ongeveer 40 jaar. Jonge mensen met een levensbedreigende ziekte waarbij het niet altijd mogelijk is dat de zorg door familie en vrienden in de thuissituatie kan worden geboden. De zorgverlening binnen  Xenia wordt in een huiselijke omgeving geboden en komt zo het ‘dichtst bij thuis’. Xenia is voor een groot deel afhankelijk van giften/donaties en vrijwilligers.

Steun 21KM voor XENIA - Romee - Edward - Anouk op social media: Deel deze acie op facebook Deel deze actie op twitter

Donaties

Datum Naam Bedrag
2019-01-11 19:29:00 Albertien € 20,00
Prachtig doel. Succes met trainen de komende maanden Anouk, Romee en Edward.

Doneren

.00