Palliatieve zorg voor jonge mensen

 

Terug naar het overzicht.

Deelnemers aan: DIOK kalender 2019

De DIOK Heren 1 kalender kon wel eens de meest begeerde mannenkalender van 2019 worden. Rugby hunks kleden zich (deels) uit voor het goede doel.
DIOK heeft als kernwaarden doorzetten, respect, kameraadschap, betrokkenheid en onbaatzuchtigheid. Waarden die ook van toepassing zijn op Xenia en haar (tijdelijke) bewoners. Bovendien zitten de spelers van het eerste team in dezelfde leeftijdcategorie, iets wat de verbondenheid nog groter maakt.

Wie is DIOK?

De Rugby Club D.I.O.K (Doorzetten Is Onze Kracht) Leiden is op 28 maart 1971 opgericht met steun van het Leidsch Studenten Rugby Gezelschap (LSRG). Na een snelle en succesvolle groeifase promoveerde DIOK in het seizoen 1975-1976 naar de Ereklasse van de nationale rugbycompetitie, waaruit de club sindsdien niet meer is weggeweest. DIOK is daarmee een van de verenigingen in Leiden die sport beoefenen op het hoogste nationale niveau. Op dit moment is het eerste team van DIOK ongeslagen. Het is fair om te zeggen dat DIOK een van de drie favorieten voor het kampioenschap is. Daarom is het nu het moment om een succesvolle Rugby hunk aan de muur te hangen!

Hoe werkt het, hoe kan ik zo'n kalender bestellen?

Een DIOK hunk kalender kost 10 euro. Dit bedrag wordt 100% beschikbaar gesteld aan Xenia. Het formaat van de kalender wordt A3 met een ringband. De beoogde verschijningsdatum van de kalender is eind november.

Ok, maar hoe bestel ik dan?

Je kan niet meer bestellen, de kalenders kunnen in de week van 26 november opgehaald worden.

Totaal opgehaald met deze actie: € 0,00